28 Eylül 2010 Salı

KEMENÇE KURSLARI VE DERNEKLERE 1O ADET VE DAHA ÇOK SİPARİŞLERDE UYGUN FİYAT KAMPANYASI.


Ayhan Kaya-BEYKOZ KEMENÇE ATÖLYESİ, Kemençe Kursu Veren Dernek veya Kurumlara özel sipariş uzerine en az 10 tane ve daha fazla siparişlerde uygun fiaytalı kemençe kampanyası yapıyor.
Yöre ve kişiye özel niteliklerdeki özel yapım Ayahan Kaya Kemençeleri perdesi düzgün, çalım rahatlığı sağlıyor.. her geçen gün daha çok usta ve kursiyer Ayhan Kaya kemençelerini kullanıyor.
KEMENÇEMİZİN SESİ DAHA ÇOK YÜKSELSİN DİYE Atölyemiz toplu alımlarda hem kaliteli hemde hesaplı Kemençeleri imal etmek için sipariş bekliyor.. Kemençe ile birlikte At Kuyruğu Yay, Tekli Kemençe Kılıfı, Reçine ve Yedek Kemençe Teli takım olarak Kampanya Fiyatına dahildir..
Bu kampanya ile birlikte Paşabahçe Gümüşsuyu'ndaki Ayhan Kaya-BEYKOZ KEMENÇE ATÖLYESİ=Yapım, Tamir, Bakım ve Kurs hizmetlerini Kemençe Sanatcısı Yunus Emre Kurt'un notalı ve pratik öğretme teknikleriyle öğrenci sayısını her geçen gün artırıyor..
Kemençe Sevdalıları Kemençe Ustası Ayhan kaya ve Kemençe Sanatcısı Yunus Emre Kurt'un öğretmenliği ile dahada keyiflenecek, Karadeniz müziğinin zenginliklerini yaşayacak..

Ayhan Kaya-BEYKOZ KEMENÇE ATÖLYESİ = Yapım, Tamir ve Kurs Hizmetleri
http://beykozkemenceatolyesi.blogspot.com/
Ayhan Kaya...: 0535 791 00 60
Yunus E. Kurt: 0555 228 13 29
ADRES:Gümüşsuyu Çiftehavuzlar Yolu No:55 Pk.34800 Paşabahçe/Beykoz-İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder